Meny

Informasjon om personvern


Personvernerklæring

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern. Din trygghet og sikkerhet er derfor svært viktig for oss. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker informasjonen om våre brukere og hvordan vi sikrer ditt personvern.

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til EU’s personvernforordning (GDPR).

Formålet med behandlingen av personopplysningene er å administrere og informere om tjenestene vi tilbyr, og utføre gjøremål basert på brukernes ønsker. Opplysningene vil ikke bli brukt eller utlevert til andre formål. Zecond floor AS er aktiv på ulike plattformer som hjemmeside, Facebook og Instagram.

Dersom du gjennom våre nettsteder ønsker at vi skal utføre noen tjenester for deg, eller å få tilgang til innhold som krever registrering, kan vi trenge visse personopplysninger. Personopplysninger du oppgir til oss brukes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål utenfor Zecond floor.

 I forbindelse med drift og utvikling av våre nettsider lagrer vi besøksstatistikk. Dette benyttes til å analysere hvordan brukerne anvender nettstedet slik at utviklingen dekker våre brukeres behov i størst mulig grad.

 Denne personvernerklæringen gjelder for alle brukere av Zecond floor sine tjenester på www.zecondfloor.no som erklæringen dekker.

        1. Ansvar

Zecond floor AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Har du som kunde spørsmål om personvern kan disse sendes her.  

        2. Informasjonen vi samler inn

Vi samler inn dine personopplysninger for å levere, støtte, tilpasse og utvikle tjenestene våre, og for å gjøre tjenestene mer relevante og nyttige for deg. Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson.
 

                2.1. Besøk på zecondfloor.no

Ved å besøke vårt nettsted zecondfloor.no loggføres dine bruksdata, for eksempel når du viser eller klikker på innhold eller gjennomfører et søk. For ytterligere beskrivelser av hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilken informasjon som samles inn på zecondfloor.no, kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler («cookies») her.
 

                2.2. Kundeprofil

Ved å registrere deg på zecondfloor.no og opprette egen brukerkonto, samler vi følgende opplysninger om deg:

  • Navn
  • Adresse
  • Mobilnummer
  • E-postadresse
  • Mottaker av nyhetsbrev dersom samtykket til dette 
  • Detaljer og historikk om dine kjøp på zecondfloor.no
     

 

                2.3. Nyhetsbrev

Ved samtykke til å motta nyhetsbrev fra Zecond floor, samler vi følgende opplysninger om deg:

  • E-postadresse

 

                2.4. Handel i nettbutikken

Ved handel i vår nettbutikk, behandler vi kun personopplysninger som oppgis til oss som er nødvendige for at vi skal kunne behandle din ordre og gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.
 

                      2.4.1 Innlogget som eksisterende kunde på zecondfloor.no

Dersom du har opprettet kundeprofil på zecondfloor.no og handler i vår nettbutikk som eksisterende kunde, samler vi følgende opplysninger om deg:

  • Navn
  • Adresse
  • E-postadresse
  • Mobilnummer
  • Ordrehistorikk
  • Ordredetaljer (bestilt produkt og pris)

 

                      2.4.2 Anonym bruker uten egen kundeprofil på zecondfloor.no

Ved å handle i vår nettbutikk på zecondfloor.no som anonym bruker uten å logge inn med egen kundeprofil, samler vi følgende opplysninger om deg:

  • Navn
  • Adresse
  • E-postadresse
  • Mobilnummer 
  • Ordredetaljer (bestilt produkt og pris)

 

                2.5. Spørreundersøkelser

For å utvikle våre tjenester kan vi sende deg spørreundersøkelser. Til dette bruker vi din e-postadresse som du har registrert på vår nettside, og svarene du gir registreres anonymt hos oss til internt bruk.

 

         3. Hvordan vi behandler dine personopplysninger

Zecond floor behandler dine personopplysninger for å kunne tilby deg en tilpasset og personlig brukeropplevelse av våre tjenester, samt for å behandle din ordre.
 

                3.1. Besøk på zecondfloor.no

Opplysningene som samles inn i forbindelse med ditt besøk på zecondfloor.no benyttes for å tilpasse og forbedre innholdet på hjemmesiden vår, i tillegg til at vi kan vise deg annonser for våre produkter, tjenester og arrangementer i andre kanaler og nettsteder utenfor vår hjemmeside. Les mer om bruk av informasjonskapsler («cookies») på zecondfloor.no her.
 

                       3.1.1. Henvendelser via kundeservice@zecondfloor.no og telefon

Henvendelser via kundeservice@zecondfloor.no lagres i egen mappe i e-post systemet til Zecond floor der utvalgte representanter har tilgang til å håndtere henvendelsene. Henvendelsene slettes fra e-post kontoen så snart de er behandlet, og eventuelle bestillinger som følger henvendelsene registreres for å kunne dokumenteres i ettertid.

Vi ber deg om å ikke sende sensitive personopplysninger per e-post.

Telefonsamtalelogger til +47 33 32 49 40 lagres ikke hos oss og kan kun hentes ut ved spesiell henvendelse til telefonoperatøren. Telefonsamtaler blir ikke tatt opp.
 

                3.2. Lokal kundeklubb.

Zecond floor har en lokal kundeklubb for varsling av lokale kampanjer og aktiviteter. Vi registrerer kun mobilnummer til de kundene som har gitt sitt samtykke til dette. Mobilnummeret lagres anonymisert på enheten for SMS-utsendinger og kan ikke spores tilbake til kundenavn. Om du ønsker å stoppe utsending av SMS, sender du «Stopp» til +47 465 18 019.

 

                3.3. Nyhetsbrev

Personopplysningene som samles inn i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev behandles:

  • For å sende ut våre nyhetsbrev til deg og dermed holde deg oppdatert om arrangementer, eller lignende markedsføringsrelatert kommunikasjon, samt for å sende deg tilbud.
  • For å kontakte deg i forbindelse med endringer i denne personvernerklæringen eller våre brukervilkår. 
  • Hvis du deltar i kampanjer eller konkurranser arrangert av Zecond floor via våre nyhetsbrev, vil opplysningene du oppgir kun benyttes for å gjennomføre kampanjen eller konkurransen.
  • Vi benytter din e-postadresse for å bekrefte identiteten din.

Du kan når som helst stanse mottak av våre nyhetsbrev ved å benytte avmeldingsfunksjonen nederst i nyhetsbrevet.
 

                3.4. Handel i nettbutikken

Vi behandler kun de personopplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne behandle din ordre på en sikker og trygg måte, samt gjennomføre våre forpliktelser overfor deg ved handel på zecondfloor.no. Ditt telefonnummer benyttes kun til å gi deg beskjed dersom det skulle være noe med bestillingen din, samt når ordren din er klar til henting, dersom du velger vår «Hent-i-Butikk»-løsning som leveringsalternativ. På din e-postadresse vil du motta din ordrebekreftelse, samt informasjon om når varene dine sendes fra oss ved hjemlevering.

                3.5. Spørreundersøkelser

Spørreundersøkelser kan sendes ut til deg med den hensikt å forbedre våre tjenester til deg. Du forplikter deg ikke til å svare på spørreundersøkelser, og du kan selv velge hvilken informasjon du oppgir. Vi vil informere hvorvidt spørreundersøkelsen er anonym eller ikke.

         4. Sletting av personopplysninger

Zecond floor vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig å beholde for den tjenesten vi leverer til deg. Zecond floor vil ikke slette opplysninger vi er lovpålagt å oppbevare en viss tid, for eksempel av hensyn til regnskapslovgivningen.

Du kan til enhver tid også selv slette din brukerprofil. Da vil all tilhørende data fjernes fra våre systemer. Din brukerprofil vil i tillegg slettes automatisk av oss på bakgrunn av lengre tids inaktivitet (48 måneder uten registrerte handler, aktivitet mv.).

          5. Deling av informasjon til tredjeparter

ZECOND FLOOR utleverer ikke dine personopplysninger til tredjeparter, utover det som vi til enhver tid er pålagt i lov å utlevere. For å levere våre tjenester benytter vi oss av databehandlere som behandler personopplysninger kun etter ZECOND FLOOR sin instruks. Vår bruk av databehandlere er regulert i databehandleravtaler i henhold til personopplysningsloven og personvernforordningen. 

          6. Dine rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet. Vi har gitt slik informasjon i denne erklæringen. Alle som er registrert i våre systemer har rettigheter i henhold til relevant lovverk, som inkluderer:

  • Å få innsyn i egne opplysninger, hva vi har lagret om deg.
  • At uriktige, ufullstendige eller opplysninger blir rettet, slettet eller supplert.
  • Å kunne bestride vår behandling av data.
  • Å kunne trekke tilbake samtykke du har gitt.
  • Retten til dataportabilitet. I den grad det er relevant, å kunne overføre data som vi har samlet inn under samtykke, til en annen løsning.

Forespørsler bes sendt til kundeservice@zecondfloo.no og skal besvares innen 30 dager av Zecond floor.

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. I tillegg vil du som bruker når som helst kunne be oss om å slette opplysninger knyttet til deg som bruker, med mindre det er lovpålagt å oppbevare opplysninger en viss tid (eksempelvis visse opplysninger knyttet til kjøp av tjenester i henhold til regnskapslovgivningen).

Forespørsler som nevnt over sendes her.

 

7. Tilsynsmyndighet

Dersom du opplever at Zecond floor ikke ivaretar dine rettigheter eller andre forhold kan du henvende deg til tilsynsmyndighetene.

Datatilsynet: Web: https://www.datatilsynet.no/  E-post: postkasse@datatilsynet.no

Telefon: +47 22 39 69 00    Postadresse: Postboks 8177 Dep., 0034 Oslo, Norge

 

8. Hvordan kontakte vårt personvernombud

Zecond floor har etablert personvernombud som du kan kontakte hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger. Personvernombudet er kontaktpunkt for ansatte, kunder, og tilsynsmyndigheter med oppgave å overvåke bedriftens etterlevelse av personvern-lovgivningen . Ta gjerne kontakt med vårt personvernombud på post@zecondfloor.no merket med «personvernombud» eller på telefon +47 33 32 49 40. Brev kan sendes til:

Zecond floor AS, Att: Personvernombud, Gauterødveien 6B, 3154 Tolvsrød

 

          9. Endringer i denne personvernerklæringen

Zecond floor forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer av betydning til denne personvernerklæringen vil brukeren bli skriftlig informert gjennom våre tjenester om dette på forhånd.


Sist oppdatert: September 2018