Meny

Om oss

Zecond floor

Zecond floor har en spennende mix av skandinaviske merker til dame,  Fransa, Culture, Pulz, Dranella, Cream, og Kaffe. I tillegg har vi Levi’s jeans. Godt utvalg av tilbehør har vi også, skjerf, smykker, vesker og Isadora make-up. Vi tilhører ikke noen kjede men har egne innkjøpere som setter sammen kolleksjonen. Vi har et veldig godt utvalg og har helt sikkert noe som passer for deg uansett fasong og alder Vi setter sammen antrekk for deg – klikk på våre antrekkbilder og la deg bli inspirert.

Vi hjelper deg gjerne, vi har gode, voksne selgere med lang erfaring, så ikke nøl med å sende oss dine ønsker og utfordringer.

Vi har også det meste til herrer, bortsett fra konfeksjon, men det er kun i vår fysiske butikk på Olsrød Park, varene er ikke tilgjengelig i vår nettbutikk. Våre merker er Blend, Matinique, Casual Friday, Levi’s og PreEnd. Godt utvalg i skjorter, gensere og jeans. Tilbehøret du trenger har vi også -skjerf, slips, belter, sokker og undertøy.

Vi holder til i 2 etasje på Olsød Park, Olsrød, Tønsberg

Våre modeller:

Anett, jobber som NK hos Zecondfloor, er vår faste ''nyhetsreporter'' og fotomodell. Anett er 1,76 høy, hun bruker str M/38.

Hun er også vår ''jeansekspert'' trenger du hjelp til å finne den perfekte jeans så hjelper Anett deg gjerne :)

Michelle, jobber som dekoratør/vareplasserer og innkjøper hos oss.

Hun er også en av våre faste fotomodeller, hun er 1,77 høy, har lange ben og kort overkropp, hun bruker str M/38

Tone er også en av våre faste fotomodeller, hun er en fast kunde hos oss, hun var med på en av våre ''Bli ny - kvelder'' hvor hun ble oppdaget som et fotomodellemne,- hun er 1,68 høy og bruker str L/40-42.

 

Våre medarbeider:

Kari Hege Jønland

Når du ringer møter du oftest vår alles kjære Kari Hege, hun som kan ''alt'' det vi andre ikke kan... hun tar kontakt hvis det er problemer vedr din bestillingen, og ordner ellers alt papirarbeidet ved enhver bestilling....Hun er på plass i kontortiden på hverdager fra ca kl 7.30-15.30

Daglig leder og eier er Astrid Hem Hagen

Jobber mest med innkjøp, digital markedsføring og nettbutikken.